Ποιοι είμαστε

340048843_708638187701248_3072955298596121512_n

Η Ιστορία της Φάρμας Γεωργούλη

Η ιστορία της Φάρμας Γεωργούλη ξεκινάει πολλές γενιές πίσω, πριν ακόμη από τους προπαππούδες μας, και συνεχίζεται αδιάλειπτα μέχρι σήμερα, με εμάς να αποτελούμε την 6η γενιά κτηνοτρόφων.

Το 2016, ο Γιάννης Γεωργούλης και η σύζυγός του Πόπη ίδρυσαν το τυροκομείο “Του Τσοπάνη” στη Λαγκάδα της Χίου, εκσυγχρονίζοντας την οικογενειακή παράδοση. Δύο χρόνια αργότερα, τη σκυτάλη ανέλαβε η κόρη τους Δέσποινα, και στη συνέχεια ο γιος τους Βασίλης, συνεχίζοντας με πάθος και αφοσίωση την κληρονομιά της οικογένειας.

Φυσική Εκτροφή - Αγνό Γάλα

Τα ζώα της φάρμας ζουν ελεύθερα, τρεφόμενα αποκλειστικά με ό,τι πιο αγνό προσφέρει η φύση. Το αποτέλεσμα; Ένα γάλα πλούσιο σε αρώματα και θρεπτικά στοιχεία, που φέρει τη σφραγίδα του χιώτικου βουνού.

Από το Γάλα στο Τυρί - Χωρίς Συντηρητικά

Ο στόχος μας ήταν εξαρχής η καθετοποίηση της παραγωγής: από τη φροντίδα των ζώων μέχρι την τυροκόμηση, όλα γίνονται με δικό μας γάλα, χωρίς προσθήκη συντηρητικών. Έτσι, εξασφαλίζουμε την ποιότητα και την αυθεντικότητα σε κάθε προϊόν.

Παράδοση & Καινοτομία

Η Δέσποινα, αξιοποιώντας τις σπουδές της στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, πειραματίζεται με τις παραδοσιακές συνταγές των προγόνων της. Δημιουργεί νέα, ιδιαίτερα προϊόντα που ανοίγουν δρόμους σε νέες κατηγορίες και αγορές, πάντα με σεβασμό στην ιστορία και το περιβάλλον.