Υλικά:
- 200γρ τραχανάς
- 100γρ τυρί άλμης του Τσοπάνη
- 1 κ.σ. πελτέ τομάτας
- 4 αυγά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό να βράσει. Όταν, ξεκινήσει να βράζει προσθέτουμε τον τραχανά, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και τον πελτέ τομάτας. Αφήνουμε να βράσει για λίγα λεπτά και ρίχνουμε τα αυγά. Λίγο πριν, το βγάλουμε από την φωτιά ρίχνουμε το τυρί της άλμης που έχουμε κόψει σε κύβους ή έχουμε τρίψει.