Υλικά:
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 400γρ τυρί σχάρας του Τσοπάνη
- 250γρ ζαμπόν
- 1 κρεμμύδι
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 κ.σ. πελτέ τομάτας
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το ζαμπόν και τα βάζουμε να τσιγαριστούν. Μόλις, τσιγαριστούν προσθέτουμε τον πελτέ τομάτας, το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια, χωρίζουμε τα φύλλα στη μέση και κόβουμε σε μπαστουνάκια το τυρί σχάρας. Σε κάθε φύλλο βάζουμε μια κουταλιά γέμιση και ένα μπαστουνάκι τυρί. Τυλίγουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσουν.